U kunt het werk van Trumpet of Salvation to Israël steunen. U kunt uw gift aan Stichting Trumpet of Salvation Holland overmaken via het onderstaande rekeningnummer. Alle donaties die in de Nederlandse stichting binnenkomen, worden overgemaakt aan de Trumpet of Salvation to Israel.

Bankgegevens

IBAN: NL74ABNA0493092617

Donaties vanuit Belgie hebben mogelijk naast de IBAN ook de BIC nodig. De BIC van Trumpet of Salvation Holland is: ABN ANL2A

Stichting Trumpet of Salvation Holland heeft de ANBI status.

RSIN-nummer: 817262295 (info)

 

Doneren met volledige belastingaftrek

Normaliter is er een drempel (1% van uw inkomen) waardoor u niet al uw giften aan ANBI-instellingen kunt aftrekken. Deze drempel vervalt als u een overeenkomst aangaat met de desbetreffende ANBI om voor minimaal 5 jaar jaarlijks hetzelfde bedrag te doneren. Hierdoor is dus uw gehele gift aftrekbaar. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier 'Periodieke gift in geld' als u minimaal 5 jaar lang een gift in geld wilt doen aan Trumpet of Salvation. Het formulier bevat een gedeelte voor u en een gedeelte voor ons. Als alles door u is ingevuld en ondertekend, kunt u deze overeenkomst opsturen naar ons, zodat wij ons deel in kunnen vullen. Wij sturen dan weer een volledig ingevuld exemplaar naar u terug die u voor uw eigen administratie moet bewaren.

Kijk voor meer informatie over periodieke giften op de website van de belastingdienst >>